Jari Sillanpää yllätti faninsa – aloitti kuntokuurin: ”Haluan kuulla sinun laulavan vielä monta vuotta”

Huumekohun silmään joutunut Jari Sillanpää kertoo aloittaneensa kuntokuurin Espanjassa.

Iskelmälaulaja Jari Sillanpää, 52, pakeni takatalvea lämpöön, sillä mies julkaisi aurinkoisen kuvan Espanjasta. Jo kuukausia huumekohun silmässä vellonut Sillanpää poseeraa kuvassa yhdessä Siim-puolisonsa kanssa ja kertoo aloittaneensa kuntokuurin.

Kuva on herättänyt ristiriitaisia kommentteja Sillanpään faneissa. Moni uskollinen fani kannustaa laulajaa jättämään huumeet, mutta osa pyytää häntä jättäytymään julkisuudesta ja hakeutumaan kunnolliseen hoitoon.

– Hyvä Jari, haluan kuulla sinun laulavan vielä monta vuotta, sillä sinunlaisia ei löydy Suomesta, jolla on tulkitsijan lahjat ja ihana pehmeä ja kirkas ääni, eräs fani kirjoittaa. 

– Niin, huumeistahan pääsee eroon pyöräilyretkellä Espanjassa ja laittamalla kuvan tänne, kaikki on taas hyvin. Nyt kannattaisi lopettaa keikkailu pitemmäksi aikaa ja mennä hoitoon. Muuta tietä Sillanpäällä ei ole, eräs toteaa tomerasti. 

– Toivon oikeasti että löydät avun. Elämä ei ole aina hauskaa, bilettämistä, vailla kipua ja surua, mutta se tekee elämän juuri elämisen arvoiseksi, yksi faneista kannustaa.

– Kuntokuuri ja huumeet pois. Sinunlaista iskelmätähteä kuuntelisi vielä monta vuotta, joten ole kiltti ja lopeta käyttö ennen kuin tulee loppu, eräs pyytää.


Sillanpää on myöntänyt käyttäneensä metamfetamiinia vuodesta 2014 saakka. Laulaja otettiin maaliskuun lopulla kiinni Helsinki-Vantaan lentokentältä, kun hän palasi Suomeen Thaimaan-lomaltaan. Tuolloin tulli löysi Sillanpään matkatavaroiden joukosta pienen määrän metamfetamiinia. Aiemmin Sillanpää kärähti ratista huumeiden vaikutuksen alaisena.

Kansan rakastama laulaja astui ensimmäistä kertaa julkisuuteen Enbuske, Veitola & Salminen -keskusteluohjelmassa, jossa hän kertoi avoimesti kohusta Tuomas Enbusken haastattelussa. Enbuske kysyi laulajalta, miten hän saattoi lähteä auton rattiin huumeiden vaikutuksen alaisena.

– Minua hävettää se, että en tajunnut. Olin ottanut muutaman henkäyksen metamfetamiinia, mutta en tajunnut, että huumeiden kanssa on nollatoleranssi, Sillanpää sanoi.

Katso haastattelu kokonaan videolta artikkelin yläosasta.

Lue myös:

    Uusimmat