Jari-Matti Latvalalta isot ylistykset kritiikkiä keränneille Toyota-kuskeille – "Mahtavaa"

Jari-Matti Latvala: "Odotan kivaa, viimeistä päivää!" 1:29
Video: Latvalaan otsikko: Jari-Matti Latvala: "Odotan kivaa, viimeistä päivää!"

Toyotan Elfyn Evans johtaa Suomen MM-rallia päätöspäivään lähdettäessä. Toinen Toyota-kuljettaja Takamoto Katsuta säväytti puolestaan lauantain viimeisellä erikoiskokeella Vekkulassa. Toyotan tallipäällikkö, tänä viikonloppuna tallin autoa ajava Jari-Matti Latvala jakoi isolla kädellä ylistystä kaksikon suuntaan.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Evans johtaa rallia yli puolen minuutin erolla (+32,1) Hyundain Thierry Neuvilleen nähden. Takamoto Katsuta nousi kolmanneksi, kun hän rykäisi hirmuvedon päivän päättäneellä Vekkulan erikoiskokeella.

Katsuta jätti Hyundain Teemu Sunisen 6,4 sekunnin päähän.

Tänä viikonloppuna Toyotan neljättä autoa ajava Jari-Matti Latvala lähetti ylistyksiä Katsutan ja Evansin suuntaan. Kyseinen kaksikko on ehtinyt olla muun muassa kritiikin kohteena.

Evans on saanut moitteita siitä, miten hän on meinannut jäädä hampaattomaksi MM-taistelussa Kalle Rovanperää vastaan. Katsutalla ongelmia on tuottanut se, ettei hän ole pysynyt kunnolla sarjan kärjen vauhdissa.

Latvalan kommentit omasta ajamisestaan sekä Katsutasta ja Evansista kuuluvat jutun yläreunan videolta. 

OSALLISTU! Oletko paikalla Jyväskylän MM-rallissa ja sait kuvattua jotain mielenkiintoista? Lähetä uutiskuva tai video osoitteessa www.mtvuutiset.fi/lukijankuvat TAI WhatsAppissa suoraan numeroon 0405785504. Parhaat otokset julkaistaan MTV Uutisten verkkosivuilla ja C Moren rallilähetyksissä.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat