MTV:n erikoislähetys: Japanin kruunuprinssiparin vierailu jatkuu tänään Helsingissä – prinsessa tutustuu Lastensairaalaan, eläinrakas prinssi suuntaa kotieläintilalle

Japanin kruununprinssi Akishino ja kruununprinsessa Kiko ovat parhaillaan vierailemassa Suomessa. Tänään molemmilla on tiedossa myös omaa ohjelmaa. MTV Uutiset Live seuraa asiantuntijan kanssa arvovaltaisen pariskunnan ohjelmaa. 

Tänään kruununprinssin ja -prinsessan ohjelma jatkuu Helsingissä, mutta molemmilla on omien kiinnostuksenkohteiden mukaan valmistellut ohjelmat. Aamulla kruununprinsessa Kiko vierailee viime syksynä Meilahdessa ovensa avanneessa Uudessa lastensairaalassa ja Oodi-kirjastossa. Samanaikaisesti kruununprinssi Akishino vuorostaan tutustuu eläimiin Fallkullan kotieläintilalla. 

Kruununprinssiparin matka kestää tiistaista perjantaihin ja on täynnä heille räätälöilyä ohjelmaa.

Tähän mennessä he ovat ihailleet Suomen historiaa ja taidetta Kansallismuseossa, Ateneumissa ja Tuomiokirkossa ja laskeneet sepppeleet Hietaniemen hautausmaalla.

Eilen he tapasivat tasavallan presidentin Sauli Niinistön ja hänen puolisonsa Jenni Haukion Kultarannassa Naantalissa. Päivän päätteeksi kuninkaalliset vierailivat Turun linnassa.

Lue myös:

    Uusimmat