Japanin GP:n tv-lähetysajat – herätyskellot aikaisin pirisemään

Palaako Ferrari takaisin voittokantaan? Niki Juusela:"F1-pakka herkullisesti sekaisin" 15:40

F1-kauden 17. osakilpailu ajetaan Japanissa perinteikkäällä Suzukan radalla. Suomen aikaa ajotapahtumat käydään varsin aikaisin aamulla.

Ensimmäiset harjoitukset alkavat perjantaina jo kello 03.55. Aika-ajo on lauantaiaamuna kello 08.55 ja osakilpailu sunnuntaina kello 08.05.

Suzuka on ollut viime vuosina Mercedeksen hallinnassa. Lewis Hamilton on voittanut viidestä edellisestä kisasta neljä ja hänen tallikaverinsa Nico Rosberg oli ykkönen mestaruuskaudellaan 2016. Hamilton on voittanut Suzukassa urallaan viidesti ja Sebastian Vettel neljästi.

Ferrarin ja Mercedeksen välinen taistelu käy tiukkana ja Vettel hakee ensimmäistä Japanin voittoaan Ferrarilla. Hänen tallikaverinsa Charles Leclerc jahtaa Suzukan radalla jo viidettä perättäistä paalupaikkaansa.

Valtteri Bottas oli viime kaudella Japanissa toinen, mikä on hänen ainut palkintosijansa Suzukan radalla. Kimi Räikkönen voitti vuonna 2005, mutta nyt oleellinen tavoite on palata pisteille ensimmäisen kerran kesätauon jälkeen.

Japanin GP:n lähetykset C Morella ja MTV3:lla 10.-13.10.: