Japanilaisten hulluimmat keksinnöt

Japanilaiset ovat tunnettuja oudoista keksinnöistään. Miltä kuulostaa unikypärä metrossa nukkumista varten tai siivoava kissa?

Henkilökohtainen sateenkerääjä

Tämä keksintö ei ole vaatinut muuta kuin sateenvarjon kääntämisen kuperasta koveraksi. Keskelle varjoa on tehty reikä ja siihen on asetettu muoviputki, joka johtaa kädessä kannettavaan muovikanisteriin.

Kätevää, näin sadevedet eivät mene hukkaan kaupungilla kävellessä.

Unikypärä

Nukahteletko metroissa tai muissa julkisissa kulkuneuvoissa? Kiusallista, etenkin jos heräät nojaten jonkun toisen olkapäähän.

Ratkaisuksi japanilaiset ovat kehittäneet kypärän, jonka niskapuolella on imukuppi. Imukuppi asetetaan metron seinään kiinni, jolloin pää ei pääse retkahtamaan nukahtaessa. Kypärän etupuolelle asetetaan vielä kyltti, joka kertoo kanssamatkustajille millä pysäkillä nukkuvan matkaajan pitäisi jäädä pois kyydistä.

Voipuikko

Tähän asti olet voinut voidella vain huulesi käsilaukusta löytyvällä huulirasvapuikolla, mutta voipuikon avulla voit mehevöittää myös eväsleipäsi helposti. Puikkoa käyttämällä vältyt myös voiveitsistä syntyvältä tiskiltä.

Jalkamopit

Pölyt saavat kyytiä lattioilta, kun asetat kissasi tassuihin tossut, joissa on heiluvat rätit pohjassa. Näin lattiat puhdistuvat jatkuvasti kissan tallustellessa ympäri taloa. Mutta suostuuko kissa tällaiseen siivousyhteistyöhön, se onkin sitten jo toinen asia.

Panoraamapääkamera

Panoraamakuva, joka ei koskaan lopu. Jos et halua menettää kuvastasi oikeaa etkä vasenta reunaa, on aika hankkia panoraamapääkamera.

Tämä japanilainen keksintö on kuin seppele päässä, kukkien tilalla vain on kymmenen kameraa vierekkäin päätäsi kiertämässä. Tällä keksinnöllä saat aikaan 360 astetta kiertävän panoraamakuvan.

Nuudelinsyöjän hiussuoja

Pitkä tukka valuu helposti nuudeleiden joukkoon nuudelisoppaa ryystäessä. Ja mikä pilaisikaan paremmin ruokanautinnon, kuin annoksesta löytyvä hius?

Ratkaisuna ongelmaan voit käyttää pyöreää maskia, jonka keskellä on reikä silmiä, nenää ja suuta varten. Maski pitää hiukset nätisti kasvojen takana, eivätkä hiukset joudu erehdyksessä lautaselle.

Studio55/Tuuli Lindgren

Lähde: weirdworm.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja