Janni Hussilta poikkeuksellinen avautuminen – kertoo rehellisesti voinnistaan: "Eniten tekee vaan mieli olla omissa oloissaan ihan hiljaa"

Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhteneväisistä asuistaan Urheilugaalassa 4:09
Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhteneväisistä asuistaan Urheilugaalassa.

Radiojuontaja ja somevaikuttaja Janni Hussi kertoo Instagram-kuvan yhteydessä rehellisesti vaikeista päivistään.

Usein iloisena ja pirteänä pidetty seurapiiritähti Janni Hussikertoo olleensa viime päivinä alla päin eikä siihen ole ollut varsinaisesti mitään syytä.

– Tiedättekö kun välillä on ihan ultimaattisen huonoja päiviä? Tiedättekö kun niitä tulee pari putkeen? Eikä mitään ole edes tapahtunut.

Hussi kertoo, että hänellä on välillä vaikeita päiviä, mutta ei juurikaan kerro niistä sosiaalisessa mediassa, koska epäilee, että ihmiset eivät ole kiinnostuneita sen tyyppisestä sisällöstä.

– Tänään minua ei juuri naurata, ei huvita ja olo on muutenkin apaattinen ja aika räjähdysherkkäkin. En siis tosiaan ole se ykkösseuraneiti tänään. Enkä ollut eilen. Eniten tekee vaan mieli olla omissa oloissaan ihan hiljaa.

Päivityksen lopuksi Hussi lohduttautuu ajatuksella, että olotila tulee vielä muuttumaan paremmaksi.

–Aina ei tarvitse jaksaa olla reipas ja iloinen. Tämä kaikki on ihan okei, vaikka helposti tekisi mieli alkaa soimaamaan itseänsä tämmöisestä murjottamisesta, kun ihmisillä on ihan oikeitakin ongelmia.

Kaunotar on seurustellut liikemiehenä tunnetun Joel Harkimon kanssa vajaan parin vuoden ajan. Pariskunnan suhde eteni salamavauhtia, sillä neljä kuukautta tutustumisesta he lähtivät jo asuntokaupoille. Nykyään he asuvat isossa asunnossa Helsingin keskustassa.


Lue myös:

    Uusimmat