Janne Tulkki talousahdingostaan lehdessä: Maat ja mersut menivät

Iskelmälaulaja Janne Tulkin, 34, yritys Laulajanne Oy ei ole enää konkurssiuhan alla. Hän uskoo maksavansa yrityksensä velat kolmen vuoden kuluessa.

Tulkin yhtiö on toiminut tappiollisena useamman vuoden ajan. Tuoreimman tilinpäätöksen mukaan yritys teki tappiota 89 000 euroa ja oma pääoma oli romahtanut yli 113 000 euroa miinuksella. Lainaa yhtiölle oli kertynyt 160 000 euroa.

Tulkki kertoo Ilta-Sanomissa kuluneiden vuosien olleen raskaita. Unettomia öitäkin on tullut taloustilannetta miettiessä.

– Näin, että yrityksen kulurakenne oli liian iso verrattuna tuottoon. Halusin kuitenkin uskoa siihen viimeiseen asti, luottaa, että jotain hyvää tapahtuu vielä, Tulkki kertoo.

Laulaja aloitti yrityksensä elvytyksen säästötoimenpiteillä, jotka koskivat häntä itseään. Hän myi maata kotitiluksiltaan Lopelta ja luopui luksusmersuistaan sekä amerikanraudoistaan. Myös yhtiön työntekijöiden määrää piti vähentää.

– Tuntui tolkuttoman kamalalta, kun joutui sanomaan ihmisille, että nyt ei pystytä enää. Olin aina ollut ylpeä siitä, että olisin luotettava ja hyvä työnantaja.

Tulkki kertoo haastattelussa, että yhtiön tilanne on jo parempi. Velkamäärä on pienentynyt eikä konkurssiuhkaa enää ole. Tulkki pitää realistisena, että velat on maksettu kolmen vuoden sisällä.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä, tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat