Janne Tulkki erostaan: Yhteenpaluu ehkä mahdollinen

Iskelmälaulaja Janne Tulkki ja hänen vaimonsa Kirsi Tulkki jättivät yhteisen avioerohakemuksen huhtikuussa. Tulkki kertoo tuntemuksistaan MTV3.fin Viihdeuutisille.

Janne ja Kirsi vihittiin kesällä 2008 ja heillä on kolmivuotias tytär. Eron taustalla on Jannen mukaan muun muassa töitten vähentyminen ja sen mukana tullut stressi muun muassa yrityksen pyörittämisestä.

– Sanotaanko näin, että kaikki se pyöritys teki minut hankalammaksi, kuin mitä haluan olla, Janne toteaa rauhallisesti.

Janne ja Kirsi ehtivät ennen eropaperien jättöä asua eri osoitteissa jo reilun vuoden ajan. Itse ero on pariskunnalla sujunut siististi ja yhdessä sovitellen.

– Nyt voin rehellisesti käsi sydämellä vakuuttaa, että meillä on hyvät välit, ei mitään eripuraa. En ole surullinen erosta, sillä usein eroon liittyy epävarmuutta ja pelkoa väleistä ja lapsen hoidosta, mutta meillä kaikki on sovittu ja nyt on turvallinen mieli, Janne kertoo.

Älä koskaan sano ei koskaan

3-vuotiasta tytärtään Janne ja Kirsi hoitavat yhdessä, sillä vanhempien asunnot sijaitsevat lähellä toisiaan ja lapsen hoitopaikka sopivasti siinä välissä. Janne on ollut aiemmin kertaalleen naimisissa ja hänellä on myös 11-vuotias poika. Eroon johtanut rankempi vaihe on elämässä on miehellä jo rauhoittunut ja Tulkki kertoo myös oppineensa eron myötä jotain.

– Kasvaessani jos jotain olen oppinut, niin sen, että ei kannata hosua suhteissa, vaan rauhassa katsella, Janne toteaa.

Voisiko Janne kuvitella, että elämän tasaannuttua pari voisi jälleen palata yhteen?

– Ehkä on hyvä pitää olemassa, Janne mietiskelee.

Janne Tulkin kymmenes albumi Vieläkö muistat ilmestyy keskiviikkona 25. toukokuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat