Janna käänsi katseet sensuellissa pikkumustassa: Halusin kirjoittaa erosta

Laulaja Janna valottaa uusimman Paljon onnee -sinkkunsa taustoja.

Laulaja Janna Hurmerinta edusti torstaina Vehon Mercedes-Benz Airport -lippulaivamyymälän avajaisissa.

Hän julkaisi niin ikään torstaina uuden sinkkunsa Paljon onnee, jonka fanit ovat ottaneet ilolla vastaan. Kappale on erokappale, jossa on riipivät sanat.

Laulajakaunotar on itse juuri keskellä eroprosessia. Hän kuitenkin kieltää, että kappale olisi osoitettu hänen entiselle miehelleen, Jon ”Juno” Korhoselle.

– Lokakuussa kirjoitimme kappaleen, kun menimme varta vasten tekemään biisejä. Tämä oli ensimmäisiä kappaleita, tähti kertoo.

– Jostain tuli fiilis, että haluan kirjoittaa erosta. Biisi kertoo siitä hetkestä, kun olet juuri eronnut ja se on kaikkein kipein hetki erossa. Siellä on toivo, että tulen pääsemään tästä yli, mutta se sattuu vielä.

Janna lisää, ettei kappaletta valittu sinkuksi hänen elämäntilanteensa ja päällä olevan eron takia.

– Olimme valinneet sen sinkuksi jo tammikuussa, mutta olemme viivästäneet sitä, kun tuli tällaisia juttuja, hän kertoo.

– Kappaletta ei ole osoitettu kenellekään, hän sanoo ja lisää, ettei erobiisiä kirjoittaessa tarvitse välttämättä olla juuri eronnut, vaan teemat ja tunnelmat voivat nousta aiemmista eroista ja ystävien tilanteista.

Janna kertoo, että uusi levy ilmestyy syksyllä ja uutta sinkkua voidaan odottaa jo keväällä.

– Lupaan, että mukana on iloisia biisejä myös. Viime levyhän oli aika synkkäkin paikoitellen. Varmasti tälläkin levyllä tulee sellaisia olemaan. Vaikea sanoa vielä, kun levyn kokonaisuus on vielä kesken, nainen pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat