Janina Fry suuntasi hiihtoladulle 12 vuoden jälkeen – trendikäs ja poikkeuksellinen hiihtoasu sykähdyttää: "Viimeisen päälle hot"

10:13
Janina Fryn ja Anssi Heikkilän TTK-taival oli iloinen ja villi – opettaja joutui palauttamaan kurin välillä "ruoskan" avulla: "Hauskaa oli koko ajan"

Janina Fry koki hiihtämisen riemua, kun hän meni vuosien jälkeen ladulle.

Yrittäjä ja malli Janina Fry on suunnannut monen suomalaisen tapaan hiihtoladulle tänä talvena. Fry julkaisi hiihtolenkistään useita kuvia Instagram-tilillään ja samalla paljasti, ettei ole vuosiin käynyt hiihtämässä.

Fry iloitsee, kuinka hauskaa, mutta hikistä puuhaa hiihtäminen on.

– En ole 12 vuoteen hiihtänyt joten pientä haparointia oli alussa mutta sieltä se jostain lihasmuistista alkaa pikkuhiljaa löytymään kun tarpeeksi kauan vaan painaa menemään, Fry kirjoittaa lisäämiensä kuviensa yhteyteen.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos et näe kuvia, voit katsoa ne tästä.

Fry oli pukeutunut hiihtolenkille trendikkääseen asusteeseen, joka kiinnitti someseuraajien huomion.

– Niin tyylikkäänäkin.

– Toi "hame" on kiva idis....

– Hiihtoasusteet on ainakin viimeisen päälle Hot.

Fry nähtiin viime syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ja hänen tanssiparinaan oli Anssi Heikkilä. Tähtipari putosi kuudennessa jaksossa.

Fry kertoi heti putoamisen jälkeen, että hän aikoo ehdottomasti jatkaa tanssin parissa, sillä se on ollut hänelle sopiva liikuntalaji.

– Olen saanut läheisiltä tämän koko kauden ajan tsemppiviestejä ja ventovierailtakin on tullut paljon tsemppejä. Tanssista on tullut todellakin iso osa elämääni ja aion ehdottomasti jatkaa sitä, Fry kertoi TTK-taipaleen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja