Jane Fonda ei ole unohtanut vuosien takaista välikohtausta Jennifer Lopezin kanssa: "Eikä hän ole koskaan pyytänyt anteeksi"

Jane Fondan mukaan Jennifer Lopez ei ole koskaan pyytänyt häneltä anteeksi vahinkoa, joka sattui Anoppi on pahin -elokuvan kuvauksissa lähes 20 vuotta sitten.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Jane Fonda, 85, harmittelee sitä, ettei ole saanut anteeksipyyntöä vuosien takaiselta vastanäyttelijältään Jennifer Lopezilta, 53, tapauksesta, joka sattui Anoppi on pahin -elokuvan kuvauksissa vuonna 2005. 

Elokuvassa nähdään kohtaus, jossa anoppia esittäneen Fondan ja tämän tulevaa miniää näytelleen Lopezin hahmot ajautuvat läpsimään toisiaan avokämmenin. Fondan mukaan kohtausta kuvatessa yksi Lopezin läpsyistä jätti todella jäljen, sillä Lopezin kädessä ollut, tämän roolihahmon varustukseen kuulunut kihlasormus viilsi Fondan kulmakarvan auki. 

Fonda puhui tapauksesta hiljattain The Drew Barrymore Show -ohjelman kuvauksissa.

– Minä läpsäisen häntä, hän läpsäisee minua, minä läpsäisen häntä. No Jenniferillä oli valtava timanttisormus, joten kerran kun hän läpsäisi minua, se viilsi kulmakarvani auki. Eikä hän ole koskaan pyytänyt anteeksi, Fonda totesi. 

Lopez puolestaan on puhunut asiasta muun muassa vuonna 2019, jolloin hän kertoi olleensa "täynnä pelkoa" kun hänen oli aika läpsäistä Fondaa. Lopezin mukaan häntä toden teolla pelotti läpsäistä tai satuttaa Fondaa millään tavalla. 

– Hänen hahmonsa oli hyvin hänen itsensä kaltainen, ja minun hahmoni oli paljolti samankaltainen kuin minä. Pelkäsin häntä niin paljon ja hän oli niin urhea, sanoen "lyö nyt vain minua, älä huolehdi siitä, se tulee menemään hyvin". 

Syyskuussa 2022 Fonda kertoi sairastavansa non-Hodgkin-lymfooma -tyypin imusolmukesyöpää. Joulukuussa tämä kuitenkin ilmoitti saaneensa lääkäriltään ilouutisen, että syöpä on remissiossa.

Lue myös:

    Uusimmat