Jälleen yksi kisaaja joutui jättämään Myyrä-sarjan: "Meistä on tullut perhe"

Myyrä-sarjan pudotus yllättää 1:29
Miten muut kisaajat reagoivat pudotukseen? Katso videolta!

Myyrä-sarjassa nähtiin kuudes pudotus jälkeen. 

Myyrän kolmannella kaudella 10 julkisuudesta tunnettua persoonaa Pete Lattu, Pia PenttalaMiska HaakanaOlli Herman, Ilona Ylikorpi, Veeti KallioUniikkiIlona Chevakova, Markus Pöyhönen ja Sabina Särkkä suuntasivat Portugaliin elämänsä seikkailuun.

Myyrässä kilpailijat ratkovat nokkeluutta, näppäryyttä ja rohkeutta vaativia tehtäviä. Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. Kanssakilpailijat yrittävät parhaansa mukaan päätellä, kuka heistä voisi olla tuo kapuloita rattaisiin pistävä alisuoriutuja – eli Myyrä!

Kanssakilpailijoiden tehtävänä on yrittää pitkin matkaa päätellä tai arvata, kuka myyrä on. Myyrän henkilöllisyyttä kysytään testeissä, joita kilpailijat tekevät pitkin kautta. Se, joka on kauimpana totuudesta veikkauksissaan, putoaa pois. Kisan ovat joutuneet jättämään jo Veeti Kallio, Ilona Ylikorpi, Markus Pöyhönen, Uniikki sekä Pia Penttala. 

Kauden seitsemännessä jaksossa kisan joutui jättämään näyttelijä Ilona Chevakova. Erityisesti Sabina Särkkä otti Chevakovan lähdön raskaasti.

– Kun Ilona tippui, se tuli mulle aika shokkina. Ilonalle kerroin itseasiassa oikeastaan kaiken. Jaettiin Ilonan kanssa tosi paljon asioita, hän kertoo. 

– Meistä on tullut perhe, tai monta kymmentä vuotta naimisissa ollut pariskunta, jossa on vaan monta osapuolta. Aina jos joku lähtee, kyllä se tuntuu, Miska Haakana summaa. 

Katso myös kisaajien reaktiot aikaisempiin pudotuksiin:

Myyrä-sarjassa neljäs pudotus 1:29

Kolmas pudotus Myyrässä 1:26
 

Myyrä: Johtolangat mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat