Myyrässä yllätyskäänne kesken kauden: "Pakkaamme laukut"

Yllätyskäänne Myyrä-sarjassa 0:51
Miten muut kisaajat reagoivat uutisiin? Katso videolta!

Myyrä-sarjassa nähtiin yllättävä käänne. 

Myyrän kolmannella kaudella 10 julkisuudesta tunnettua persoonaa Pete Lattu, Pia PenttalaMiska HaakanaOlli Herman, Ilona Ylikorpi, Veeti KallioUniikkiIlona Chevakova, Markus Pöyhönen ja Sabina Särkkä suuntasivat Portugaliin elämänsä seikkailuun.

Myyrässä kilpailijat ratkovat nokkeluutta, näppäryyttä ja rohkeutta vaativia tehtäviä. Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. Kanssakilpailijat yrittävät parhaansa mukaan päätellä, kuka heistä voisi olla tuo kapuloita rattaisiin pistävä alisuoriutuja – eli Myyrä!

Kanssakilpailijoiden tehtävänä on yrittää pitkin matkaa päätellä tai arvata, kuka myyrä on. Myyrän henkilöllisyyttä kysytään testeissä, joita kilpailijat tekevät pitkin kautta. Se, joka on kauimpana totuudesta veikkauksissaan, putoaa pois. Kisan ovat joutuneet jättämään jo Veeti Kallio, Ilona Ylikorpi , Uniikki ja Markus Pöyhönen. 

Kauden viidennessä jaksossa jaksossa juontaja Roope Salmisella oli kisaajille yllättäviä uutisia. Hän sanoo, ettei Haakana pysty käyttämään immuniteettiaan tänään

– Se siirtyy seuraavaan pudotukseen, nimittäin tänään ei putoa kukaan. Pudotuksen sijaan pakkaamme laukut ja lähdemme seuraavaan kaupunkiin, Portoon, Salminen sanoo.

Miten kisaajat reagoivat? Katso ylhäällä olevalta videolta!

Katso myös kisaajien reaktiot viime viikojen pudotuksiin:

Kolmas pudotus Myyrässä 1:26
 

Myyrä-sarjassa neljäs pudotus 1:29

Myyrä 3. tuotantokausi MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa su 3.4. klo 21 alkaen. 

Myyrä: Johtolangat mtv-palvelussa su 3.4. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat