Mainos

Jake Gyllenhaal ja Anne Hathaway lähentyivät kuvauksissa

Love and Other Drugs -elokuvassa paria näyttelevät Jake Gyllenhaal ja Anne Hathaway viettivät kuvauksissa paljon aikaa sängyssä. Gyllenhaal kertoo olevansa tottunut alastonkohtauksiin.

Jake Gyllenhaal ja Anne Hathaway valmistautuivat yhteisen elokuvansa kuvauksiin huolella. Seksikohtauksista he keskustelivat paljon etukäteen.

– Mietimme yhdessä, mikä meidän mielestämme on seksikästä, ja mitkä ovat niitä asioita, joista itse pidämme. Keskustelujen kautta tulimme aika läheisiksi toisillemme, Gyllenhaal kertoo.

Gyllenhaal ja Hathaway eivät suinkaan ole ensimmäistä kertaa yhdessä intiimisti valkokankaalla. Näyttelijäkaksikko on näytellyt seksikohtauksessa jo menestyselokuvassa Brokeback Mountain.

– Meidän kahden välillä on jotain luonnostaan musikaalista. Meillä on yhteinen rytmi. Kirjoittamisella, urheilulla ja seksillä on kaikilla oma rytminsä, Gyllenhaal selittää.

Gyllenhaalin mukaan alastonkohtaukset olivat vaikeampia Hathawaylle, koska tämä on nainen.

– Kerran Anne totesi, että 'no niin, tässä me nyt olemme molemmat ilman yläosaa takapuolet vilkkuen'. Vastasin, että 'Hmm, se taitaa olla vähän erilaista sinulle'.

MTV3/Helmi

Lähde: okmagazine.com

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.