Jäätävä maali! Pelaaja laittoi kantapäällä koreasti Mestarien liigan karsintahuipennuksessa

Kiovan Dynamo on tiukasti kiinni paikassa jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheessa kasvatettuaan karkumatkaansa Gentiin viimeisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa entisestään. Ilta tuotti heti häikäisevän maalin.

Viime viikolla Dynamo päihitti belgialaisen Gentin vieraissa 2–1, ja tuolloin ukrainalaisten avausmaalista vastasi Vladyslav Supriaha Vitaliy Buyalskyin esityöstä. Sama kaksikko oli nyt kotiottelussakin asialla, joskin osat kääntyivät toisin päin. Supriaha pelasi pallon aivan päätyrajan tuntumasta maalille, ja Buyalskyi teki näyttävän tempun: ukrainalainen käänsi vartalonsa kohti sivurajaa ja ohjasi pelivälineen kauniisti kantapäällä maaliin.

Yhdeksännellä peliminuutilla syntynyt osuma vei Dynamon ottelussa 1–0-johtoon. Johto täydentyi avausjakson loppupuolella 2–0:aan, kun pallo vietiin Gentin Igor Plastunin käsivirheestä pilkulle ja isäntien Carlos de Pena tälläsi rangaistuspotkun sisään.

Ottelussa on menty tauolle, ja Dynamo johtaa nyt otteluparia yhteismaalein 4–1.

Tänään ratkeavat jatkopaikat myös ottelupareissa Ferencvaros–Molde ja Omonia–Olympiakos. Toiset osaottelut ovat kummassakin parissa 0–0-tilanteessa. Ensimmäisissä osaotteluissa Molde ja Ferencvaros päätyivät 3–3-tasapeliin ja Olympiakos kukisti Omonian kotonaan 2–0.

Mestarien liigan karsintaotteluita voi seurata C More Sport 1- ja C More Sport 2 -kanavilta sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja