"Jääkiekko-jedi" hurmaa seuraajamassoja sosiaalisessa mediassa – hämmästyttävät temput kelvanneet jopa Guinnessille

0:40
Zac Bell on jääkiekkotaituri, joka hurmaa somessa – päässyt tempuillaan Guinnessin ennätystenkirjaan.

Kanadalainen Zac Bell joutui luopumaan jääkiekkourasta nuorena, mutta hän on tehtaillut sen jälkeen jopa Guinnessin ennätystenkirjoihin yltäneitä suorituksia jääkiekkomaila kädessään.

Katso pääkuvan videolta Zac Bellin uskomatonta jääkiekkotaituruutta, joka on hurmannut sadattuhannet ihmiset sosiaalisessa mediassa. 

Bellilla on Instagramissa noin 318 000 seuraajaa, YouTubessa lukema on 115 000. Hänen suosituinta videotaan on avattu YouTubessa reilusti yli miljoona kertaa. 

Lisäksi hänellä on kaksi jääkiekon käsittelyyn liittyvää ennätystä Guinnessin kirjoissa. 

– Olen pelannut jääkiekkoa koko elämäni. Ikävä kyllä jouduin lopettamaan jo ensimmäisen juniorivuoteni jälkeen päävammojen takia. Olin pitkään pimeässä huoneessa toipuessani aivotärähdyksen jälkioireista, 20-vuotias Bell kommentoi. 

– Pian tämän jälkeen äidilläni diagnosoitiin syöpä. Silloin päätin käyttää kaiken energiani tähän juttuuni. Minusta tuli Zac Bell, jääkiekko-jedi. Pysyn näin rakastamani jääkiekon parissa. Pelaan lajia nykyään näin. 

Hän perusti AlwaysHockey-yrityksen vuonna 2014. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluvat harjoituskeskuksen ja rullalätkäjoukkueen perustaminen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja