Jaajo töytäisi kumoon 120 000 euron kameran: "Pelimiehille se on vaan taskurahaa"

Jaajo Linnonmaa, Sami Hedberg ja Aku Hirviniemi tähdittävät huippusuositun Luokkakokous-elokuvan jatko-osaa. 

Näyttelijäkolmikko jakaa ahkerasti kurkistuksia kulisseihin sosiaalisessa mediassa. Juontajana tunnettu Jaajo Linnonmaa julkaisi eilen tiistaina kuvan, jonka kuvateksitssä hän kertoo tutustuneensa myös kuvauskalustoon. 

Harmillisesti oppi kameroista syntyi kantapään kautta.

– Kun olet vilpittömän kiinnostunut muiden työstä ja ammattitaidosta, niin tutustut viikossa useampaan ihmiseen, kuin vuodessa kertoessasi vain omistasi. Kiitos, nyt tiedän kuvaamisesta ja kamerasta taas vähän enemmän. Kuten hinnan, joka on 120 000€. Sain kuulla sen, kun olin vahingossa kaatanut sen, Jaajo kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä.

Kuva on kirvoittanut tuhansien tykkäyksien lisäksi myös hauskoja kommentteja. Eräs kommentoija toteaa, että kyse on vain taskurahoista. 

– Jollekin persaukiselle tuo vois olla iso raha. Pelimiehille se on vaan taskurahaa.

– Samahan miten sen hinnan kysyy...

Luokkakokous 2 -elokuvaa kuvattiin eilen tiistaina Helsingin Töölönlahdella. Linnonmaa kertoo toisessa julkaisemassaan kuvassa, että hän, Sami Hedberg ja Aku Hirviniemi saivat ottaa yhden jos toisenkin kaverikuvan innokkaiden faniensa kanssa. 

– Huikee kuvauspäivä takana Töölönlahdella. Monenlaista kaverikuvan ottajaa osui taas matkalle, mutta kyllähän sitä aina löytyy aikaa. Näille kahdelle lenkkeilijälle olisi tuntunut herroilta Hedberg ja Hirviniemi löytyä ihan koko loppupäivä, Linnonmaa veistelee kuvan yhteydessä.

Jos kuvat eivät aukea, voit katsoa ne täältä ja täältä.

Luokkakokouksen ensimmäinen osa oli viime vuoden katsotuin kotimainen elokuva. Se voitti Jussi-gaalassa yleisön äänestämän palkinnon, vaikkei ollutkaan gaalassa muuten ehdolla. '

Luokkakokous 2 saa ensi-iltansa tulevana syksynä. Katso alta hulvaton video elokuvan kuvauksista!

Jaajo, Hirviniemi ja Hedberg repeilevät Luokkakokouksen kuvauksissa 0:03

Lue myös:

    Uusimmat