Toim. Kaarina Roininen
2 dl näkkileipäjauhelmaa
(8 viipaletta, noin 125 g)
1/2 dl fariinisokeria
1/2 tl kanelia
75 g sulatettua margariinia tai voita
Täyte:
200 g maustamatonta kevyttuorejuustoa
1 prk rahkaa
1 dl sokeria
1 tl kanelia
2 tl vaniljasokeria
1 levy (175 g) taloussuklaata
2 dl kuohukermaa
Koristeeksi:
sydänkoristerakeita tai säilyke- kirsikanpuolikkaita
sitruunamelissan- tai mintunlehtiä
1. Leikkaa irtopohjaisen vuoan pohjalle leivinpaperi.
2. Valmistanäkkileipäjauhelma monitoimikoneella tai paloittele näkkileipä muovipussiin ja painele kaulimella hienoksi jauhelmaksi.
3. Sekoita jauhelman joukkoon fariinisokeri, kaneli ja sulatettu margariini.
Painele seos vuoan pohjalle leivinpaperin päälle tiiviisti.