Itsevarma Tuomas "Voittamaton" Simola haastaa gladiaattorit: "Jo pienenä poikana Tony Halme oli esikuvani"

Gladiaattorit-sarjassa areenalla kamppailee muun muassa Tuomas "Voittamaton" Simola.

Liikunnanohjaaja ja kamppailuvalmentaja Tuomas "Voittamaton" Simola kertoo unelmiensa käyneen toteen, kun hän kuuli, että pääsee osallistumaan legendaariseen Gladiaattorit-ohjelmaan.

– Jo pienenä poikana Tony "Viikinki" Halme oli esikuvani, ja olen odottanut jo varmaan 20 vuotta, että joku seuraisi hänen jalanjälkiään, Simola toteaa.

Lukkopainia, painia ja vapaaottelua harrastanut Simola uskoo, että erityisesti fyysistä kontaktia vaativat lajit ovat hänen vahvuuksiaan. Heikkouksikseen Simola listaa lajit, joissa vaaditaan kiipeilyä.

– Kaikki lajit, joissa ollaan fyysisessä kontaktissa gladiaattorien kanssa, ovat mieleeni, Simola kertoo.

"Viikingin kohtaamista odotan kovasti"

Kilpailijoita on vastassa toinen toistaan lihaksikkaampia gladiaattoreita, mutta suurikokoiset gladiaattorit eivät kammoksuta Simolaa.

– Minulla on sellainen kokemus, että isot lihakset väsyvät nopeasti. Isokokoisimmat gladiaattorit voivat hyytyä nopeasti.

– Viikingin kohtaamista odotan kovasti, koska minua vähän häiritsee se, että hän otti lapsuudenidolini Halmeen nimen, Simola summaa.

Gladiaattorit-ohjelmassa nähdään hurja kaksinkamppailu, kun kilpailija Tuomas Simola saa vastaansa gladiaattori Vertti ”Titaani” Harjuniemen. Miesten tehtävänä on yrittää pudottaa toisensa korkealta korokkeelta lyömällä pitkällä sauvalla, jonka päissä on pehmusteet.

Gladiaattorit alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 21.4. klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat