Itävallassa mies muumioi äitinsä kissanhiekalla saadakseen tämän etuudet – postinkantaja paljasti veljelleenkin valehdelleen miehen

Itävallan poliisi on löytänyt yli vuosi sitten kuolleen 89-vuotiaan naisen ruumiin, jonka naisen poika oli muumioinut kellarissa. 66-vuotiaan miehen epäillään salanneen äitinsä kuoleman saadakseen tämän etuudet. Tapauksesta kertoi muun muassa The Guardian.

Miehen arvioidaan saaneen petoksella kesäkuusta 2020 lähtien yhteensä noin 50 000 euroa.

Epäilty asui äitinsä kanssa Innsbruckin lähellä Tirolin alueella. Kun hänen veljensä tuli käymään ja kysyi heidän äidistään, mies sanoi tämän olevan sairaalassa.

Huijaus paljastui lopulta, kun uusi postinkantaja oli pyytänyt saada tavata edunsaajan. Kun poika kieltäytyi, postinkantaja ilmoitti asiasta viranomaisille. Muumioitunut ruumis löydettiin viime lauantaina.

Ruumiinavaus sulki pois sen, että mies olisi tappanut äitinsä. Naisen kuoltua mies muun muassa oli peittellyt ruumiin kissanhiekkaan naisen ruumiin kuivattamiseksi.

Epäiltyä syytetään etuuspetoksesta ja ruumiin piilottamisesta.

Muumioitunut ruumis löytyi yksin merellä ajelehtineesta veneestä 1:16
Muumiot ovat tuttuja muinaisesta Egyptistä, mutta sopivissa olosuhteissa ruumis voi muumioitua myös itsekseen. Videon tapauksessa Filippiineillä löydettiin merellä ajelehtineesta veneestä muumioitunut ruumis.

Lue myös:

    Uusimmat