Isoäiti varautui lumimyräkkään poikkeuksellisen kylmäpäisesti: "Hän on sankarini"

Englantilainen isoäiti ansaitsi kunnioitusta sosiaalisessa mediassa, kun selvisi, miten hän ajatteli selvitä lumen saartamana kotonaan.

Siperiasta päin tuleva kylmä ilma, "beast from the east", idän peto, sai Ison-Britannian suunniltaan. Suomalaisten näkökulmasta jopa keväinen sää sekoitti brittien pakan täysin, ja viime viikolla supermarketeissa vallitsi täysi kaaos, kun hätääntyneet britit kävivät ostamassa kaikkea "tarpeellista" siltä varalta, etteivät lumentulon vuoksi pääsisi liikkumaan kotoaan.

Huolestuneet britit tyhjensivätkin markettien hyllyt yrittäessään sulloa keittiön kaapit täyteen, jos idän peto toisikin mukanaan ylitsepääsemättömät sääolosuhteet.

Eräs isoäiti piti kuitenkin päänsä kylmänä, ja osoitti omaavansa hieman erilaisen näkemyksen siitä, mitä välttämättömyyksiin tulee, kertoo Mirror.

Ei maitoa tai mikroaterioita

Asda-päivittäistavaraketjun palveluksessa toimivaa isoäitiä kehotettiin esimiesten toimesta viemään kotiin välttämättömyyksiä, jos hän ei pääsisi poistumaan kotoaan lumentulon vuoksi. Isoäiti teki työtä käskettyä, mutta ei suinkaan vienyt kotiinsa maitoa, muroa, leipää, mikroruokia tai muitakaan peruselintarvikkeita.

Isoäidin lapsenlapsi kertoikin Twitterissä, mitä isoäiti itse asiassa piti "välttämättömyyksinä". 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Isoäitini työskentelee Asdalla, ja häntä kehotettiin eilen ottamaan välttämättömyyksiä kotiin siltä varalta, ettei hän pääsisi ulos tänään/huomenna, ja hän toi kotiin kolme pulloa viiniä ja 40 tupakkaa. Kunnon Bear Grylls", lapsenlapsi Jadey B twiittasi viime viikolla viitaten Selviytyjien saari -ohjelmasta tuttuun seikkailijaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Olemme pulassa, jos jäämme lumen saartamiksi aamulla. Hän on juonut jo kaksi pulloa", Jadey päivitti myöhemmin.

"Hän on sankarini"

Twitterissä isoäidin toiminta otettiin hyvin vastaan. Jadeyn twiitti ansaitsi kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Moni tosin epäili tapahtuneen paikkansapitävyyttä. Toisten mielestä isoäidillä oli homma harvinaisen hyvin hallussa.

"Hän on sankarini."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Isoäidilläsi on tärkeysjärjestys kunnossa."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähteet: Mirror, Twitter

***

1:32

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja