Isoäiti unohti, että tallissa lojui italialaisia superautoja – löytyivät vasta kymmenien vuosien kuluttua

Eriegin-nimimerkkiä käyttävä yhdysvaltalainen jakoi erittäin suositulla sosiaalisella Reddit-verkkosivustolla tarinan siitä, mitä tapahtui, kun hän meni tyhjentämään isovanhempiensa autotallia. Kaiken romun ja roinan alta paljastui muun muassa erittäin vähän ajettu, vuoden 1981 mallia oleva valkoinen Lamborghini Countach.

Lisäksi tallissa oli punainen, samaa aikakautta edustava Ferrari 308.

Yllätys oli siis melkoinen, sillä perillisillä ei ollut aavistustakaan, että tallissa olisi mitään arvokasta. Se toki tiedettiin, että jo ammoin kuollut isoisä osteli aikanaan autoja mitä kummallisimpien liiketoimien osana, mutta kaikkien autojen uskottiin jo olevan uusilla omistajilla.

Isoisän bisnekset eivät ilmeisesti sujuneet hääppöisesti, sillä paljastui myös, ettei hänellä ollut varaa maksaa kalliiden autojen kalliita vakuutuksia. Siksi autot otettiin pois liikenteestä ja hillottiin talliin.

Kun isoisä kuoli, autot jäivät isoäidille, joka ei ehkä edes tiennyt, millaisia aarteita tallissa oli. Tai jos hän autot tiesi, hän ei ehkä ymmärtänyt niiden arvoa.

Ferrari on samaa mallia, jollaisella Tom Selleck ajoi 1980-lvun hittisarjassa Magnum, P.I. Malli oli aikanaan yksi kuuluisimmista Ferrareista.

Lamborghini puolestaan näytti siltä, ettei tarvitsisi muuta kuin kääntää avaimesta ja auto hyrähtäisi käyntiin. Toki auton päältä pitäisi ensin pyyhkiä pölyt.

Silti on niin, että 20 vuoden seisottaminen ei tee hyvää millekään autolle – italialaisesta superautosta puhumattakaan, joten auto jouduttaneen putsaamaan ja puleeraamaan myös moottorin, voimansiirron ja kaiken muun tekniikan osalta.

Reddit-käyttäjä ihmettelee yhtä muutakin asiaa: missä isoisän kaikki muut mahdolliset superautot ovat?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja