Ismo Leikolan komediavideo leviää käsittämätöntä vauhtia – jenkit hullaantuivat pyllyvitsistä

Suomalaiskoomikko Ismo Leikola vieraili Conan O'Brienin luotsaamassa keskusteluohjelmassa aiemmin tällä viikolla. 

Maailman hauskimmaksi ihmiseksi vuonna 2014 äänestetty Ismo Leikola, 39, vieraili suosikkijuontaja Conan O'Brienin luotsaamassa Conan-keskusteluohjelmassa maanantaina 22. tammikuuta.

Kaksi vuotta Yhdysvalloissa asunut Leikola esitti ohjelmassa viiden minuutin mittaisen stand up -monologin, jossa hän perusteli, miksi sana ass on englannin kielen vaikein sana. 

Video jaettiin Conanin Facebook-sivuilla, josta se lähti leviämään hurjaa vauhtia. Torstaiaamuun mennessä sitä on katsottu huikeat 9,1 miljoonaa kertaa ja jakoja on kertynyt yli 200 000. 


Videon tuhansissa kommenteissa taiteilijanimellä Ismo esiintyvää Leikolaa suitsutetaan vuolaasti. Moni kehuu Leikolan monologia kekseliääksi ja etenkin englantia äidinkielenään puhuvat ovat ihastuneet kielellä kikkailuun. 

– Tämä on hieno esitys, joka on toteutettu tyylillä. Ei voi muuta kuin ihailla ihmisiä, jotka tekevät komediaa englanniksi, vaikka eivät puhu sitä äidinkielenään. Se on todella vaikeaa. Ja tämä on myös aidosti hauska, eräs kommentoija kehaisee.

– Olen aina rakastanut sitä, kun ulkomaalaiset mollaavat amerikanenglantia, naureskelee toinen.

Myös Leikola itse iloitsee videon menestyksestä Instagramissa. 

– Ass-videolla on jo enemmän katsojia kuin Suomessa asukkaita! Tämä on älytöntä, kiitos kaikille! Leikola kirjoittaa englanniksi. 

Ismo Leikola valittiin vuonna 2014 maailman hauskimmaksi ihmiseksi. Katso miehen mietteet tittelin voiton jälkeen: 


Lue myös:

    Uusimmat