Ismo Leikola kertoo yllättävästä kohtaamisestaan Hangover-supertähden kanssa: "Hän näki keikkani ja oli siitä tohkeissaan"

Ismo Leikola vieraili Possen suorassa lähetyksessä perjantaina 26. lokakuuta. 

Possen suorassa lähetyksessä vieraili perjantaina 26. lokakuuta tähtikoomikko Ismo Leikola. Mies muutti muutama vuosi sitten Amerikkaan luomaan kansainvälistä uraa stand-up-koomikkona. Hän kertoi Jaakko Saariluoman haastattelussa, ettei ole vieläkään aivan tottunut kaikkiina amerikkalaisten tapoihin. 

– Yksi mihin ei totu varmaan ikinä, on se miten amerikkalaiset on niin innoissaan, varsinkin sähköposteissa. Se on aina, kun on joku tapaaminen, niin "I'm super excited" ja "I can't wait to meet you". Mä olen pahoillani, mutta kyllä sun nyt pitää odottaa, Leikola pohti. 

Leikolan mukaan samanlainen sähköpostikäyttäytyminen ei kävisi päinsä esimerkiksi Suomessa. 

– Jos samanlaisia sähköposteja kirjoittaisi Suomessa, se olisi että "sukat pyörii jalassa ja perse on hiessä, kun meillä on huomenna lounas niin mä en pysy housuissani". 

Koomikon todellinen menestys sai nosteensa hänen esiintymisestään yhdysvaltalaisen Conan O'Brienin ohjelmassa. Leikolan mukaan viimeksi kun hän tarkisti, hänen esitystään on katsottu ohjelman Facebook-sivulla 65 miljoonaa kertaa. 

Leikola asuu Los Angelesissa ja kertoo törmänneensä suuriin julkkiksiin niin kadulla kuin omilla keikoillaankin. Eräs taannoinen kohtaaminen jäi hänelle erityisesti mieleen. 

– Olin jossain keikalla ja heti mun jälkeen lavalle tuli Hangover-elokuvista tuttu Mr. Chow eli Ken Jeong, joka tekee myös stand-upia. Hän näki mun keikan ja oli siitä aivan tohkeissaan, hän sanoi vielä jotenkin tälleen hienosti, että sitten kun sä olet iso, niin muista mut: mä olin sulle mukava aina alusta asti. 

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat