Mainos

Iskikö ahneus viinatrokariin? IS: Vankilaan passitettu mies vingutti estoitta bonuskorttia Tallinnan laivalla

Suomalainen mies tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa vuoden ja kahden kuukauden ehdottomaan vankeuteen kymmenien tuhansien alkoholilitrojen trokaamisesta. Tapauksesta uutisoi Ilta-Sanomat.

Lehden mukaan pääasiassa mietoja juomia Suomessa eteenpäin myynyt 64-vuotias mies toi Virosta lähes 30 000 litraa alkoholijuomia vuosina 2012-2015. Juomat oli myyty tietyille asiakkaille Lahdessa ja Päijät-Hämeessä.

ilta-Sanomien mukaan miehen tekojen selvittäminen oli Tullille lopulta melko yksinkertaista, sillä tämä oli vinguttanut huoletta S-etukorttiaan osatessaan alkoholia Eckerö Linen laivalta.

Tutkinta joutui arvioimaan osan juomien määristä, koska mies oli laivan myymälän lisäksi asioinut myös viinakaupassa Tallinnassa.

Tutkinnan aikana mies oli asetettu alkuvuodesta 2015 telekuunteluun. Järeä keino sallittiin, koska miestä epäiltiin tärkeästä alkoholirikoksesta sekä törkeästä veropetoksesta.

Lisäksi hänet oli aiemmin tuomittu useista veropetoksista. Oikeus arvioi, että mies oli kaikkiaan kiertänyt yli 70 000 euron edestä veroja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.