Iskelmälaulaja Marita Taavitsainen täytti 50 vuotta – sinkkukaunotar piti vihdoin juhlat kodissaan

Suomalaisia jo 23 vuotta tanssittanut iskelmälaulaja Marita Taavitsainen täytti perjantaina 24. elokuuta 50 vuotta.

Vuoden 1995 tangokuningatar Marita Taavitsainen juhlistaa pyöreitä. Upea viisikymppinen pitää viimein kauan odottamat juhlat yli puolen miljoonan euron hulppeassa myynnissä olevassa kodissaan. Luvassa on pihabileet, kakkua ja samppanjaa.

– Seitsemän vuotta sitten kun muutettiin, niin ajattelin, että ihana piha ja lasitalo, missä voi järjestää kaikkia juhlia. Ei yhtäkään juhlaa järjestetty, jos nyt sitten viimein pitäisi, kun talo on myynnissä. Vähän kuin läksiäiset, Taavitsainen kertoo.

Kahden lapsen äiti asuu 188 neliömetrin talossa lasten kanssa. Suosikkilaulaja ja hänen ex-miehensä Tomi Natri erosivat hiljattain. ”Andrè” -hitistä tunnettu laulaja ei ole vielä löytänyt uutta rakkautta rinnalleen.

– Ex-mies muutti Lapualle. Minä olen nyt lasten kanssa isossa talossa. Ekaluokkalainen aloitti koulun juuri. Se tuo uuden rytmin elämään.

– Ei ole uusia miehiä, enkä ole Tinderissä.

"En ole ikinä treenannut mitään"

Upea laulajatar tähdittää syksyn Tanssii tähtien kanssa -ohjelman uutta kautta. Hänen tanssiparinaan nähdään aiemmilta kausilta tuttu tanssiopettaja Sami Helenius. Kaunotar yllättää kertomalla, ettei harrasta liikuntaa laisinkaan.

– En ole ikinä treenannut mitään. En mitään liikuntaa. Minulla oli personal trainer kerran, kun menin naimisiin 10 vuotta sitten. Ajattelin, että häihin pitää päästä kuntoon. Selvisin jotenkuten ja se oli ihan kivaa, Taavitsainen naurahtaa.

Tanssipari Helenius ei ole huolissaan laulajattaren kunnosta syksyn tanssikilpailua varten.

– Tanssikunto tulee tanssimalla, Helenius kertoo.

Ei esiinny minihameissa

Ohjelmassa kilpailijoilla nähdään jälleen upeita vaatteita tanssijoiden yllä. Taavitsainen aikookin olla tarkka pukeutumisestaan myös ohjelman aikana.

– Olen keikoilla tietenkin sellaisissa vaatteissa, mutta en nyt niin avoimissa ja tiukoissa kuin tässä.

– Minulla on niin kamalat reidet, en pysty sellaiseen minihamejuttuun ollenkaan lähtemään. Jokaisella naisellahan on nyt jotain ongelmia. Mitä siihen sitten jää, niin niitä näytetään ohjelmassa, kaunotar jatkaa. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin 16.9. klo 19.30 alkaen.
Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 22.9. klo 21.30 alkaen.
Molemmat ohjelmat katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat