Isä hermostui tilauksesta, 4-vuotias ampui kohti poliisia McDonaldsin pihassa Yhdysvalloissa – välikohtaus tallentui videolle

Poliisin vartalokamera taltioi hurjan hetken – 4-vuotias ampui aseella kohti poliisia Mc Donaldsin pihassa Amerikassa 1:50
Katso video hurjasta tilanteesta.

Vartalokamera kuvasi videon, jossa neljävuotias lapsi ampui poliiseja kohti ruokatilauksesta aiheutuneen kiistan takia.

Tapaus tapahtui 21. helmikuuta. Lapsen isä suuttui McDonald'sin työntekijöille väärin menneestä tilauksesta.

Isä meni takaisin ajo-ikkunaan ja huusi työntekijöille. Poliisiraportin mukaan tämän jälkeen hän alkoi heilutella kädessään asetta.

Siinä vaiheessa työntekijät pyysivät miestä vetäytymään ja menemään liikkeen eteen odottamaan, kunnes he korjasivat tilauksensa. Samaan aikaan työntekijät soittivat hätänumeroon ja poliisit saapuivat paikalle.

Kehokamera taltioi hurjan hetken

Poliisit lähestyivät miehen autoa ja käskivät hänet poistumaan autosta. Muutaman sekunnin käskyn antamisen jälkeen mies vieritti ikkunaa alas, jonka jälkeen hänet vedettiin ulos autosta.

Pidätystilanne äityi kamppailuksi, jonka aikana poliisi huusi, että jollain on ase. Sitten kuului laukaus.

Toinen poliisi toisti kollegansa huudon ja käski pudottamaan aseen. Ase oli neljävuotiaan pojan käsissä ja tämä ampui sillä. Kukaan ei saanut osumaa luodista.

Poliisi kuulusteli 4-vuotiasta myöhemmin välikohtauksen jälkeen ja kysyi miksi lapsi oli tehnyt niin. Vastaus oli kylmäävä.

– Otin isäni aseen ja yritin ampua poliisia, jotta hän voisi olla vapaa ja tehdä mitä haluaa, poika kertoi poliisille raportin mukaan.

Poliisi löysi auton sisältä Smith & Wessonin yhdeksänmillisen käsiaseen.

Johnson kertoi myöhemmin tutkijoille, että tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun hänen 4-vuotias poikansa oli ottanut hänen aseensa.

Lue myös:

    Uusimmat