Mainos

IS: Turun puukotusiskussa haavoittunut 15-vuotias tyttö tunnisti hyökkääjän – olivat vielä kesällä samalla luokalla

Turun puukotusiskussa haavoittunut 15-vuotias tyttö tunsi puukotuksesta epäillyn hyökkääjään suomen kielen kurssilta, kertoo Ilta-Sanomat.

Lehdelle 15-vuotiaan kurdityttö kertoo, että tunnisti hyökkääjän, Abderrahmanin Mechkahin, kasvot juuri ennen kuin tämä puukotti häntä olkapäähän.

– Olemme ihmetelleet, mitä sille pojalle tapahtui. Hän kävi normaalisti koulua, vietti siellä aikaa kavereidensa kanssa ja vaikutti muutenkin normaalilta. Olimme samassa luokassa vielä heinäkuussa, tyttö kertoo lehden haastattelussa.

Ilta-Sanomille tyttö kertoo, että ei jutellut koskaan samalla luokalla olleen hyökkääjän kanssa. Hän tunsi Mechkahin vain ulkonäöltä.

Perjantain tapahtumien aikaan tyttö oli kävelemässä kohti Kauppatoria. 

– Ehdin nähdä hänen kasvonsa ja tunnistin hänet, hän ei sanonut mitään. Kun hän iski minua, en ensin ymmärtänyt sitä. Minä jatkoin kävelemistä, mutta sitten olkapäätä alkoi kuumottaa. Kun tajusin, että tulee verta, istuin maahan pankin eteen.

Tyttö vietiin paikalle tulleiden auttajien toimesta Nordea-pankin sisälle saamaan ensiapua. 

Kurditytön perhe kertoo, että tapahtumat järkyttivät. Perhe on tullut Syyrian pohjoisosista Suomeen kaksi vuotta sitten,

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.