Mainos

IS: Pikkulapsen äiti oli kuolla Turun puukotuksessa – avautuu nyt kokemuksistaan: "Luulin, että olin saanut pienen haavan"

Lisa Biancucci loukkaantui Turun puukotuksessa vakavasti. Biancucci kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, ettei aluksi ymmärtänyt, kuinka pahasti puukko osui. Kuolema oli kuitenkin lähellä. 

Italialainen Lisa Biancucci, 33, käveli Turun kauppatorilla perjantaina 18. päivä elokuuta. Ilta-Sanomien mukaan hän oli muuttanut Turkuun brasilialaisen tutkijamiehen töiden perässä ja he olivat juuri palanneet Toscanan lomalta Suomeen.

Biancuccilla oli kauppatorilla mukanaan yhdeksän kuukauden ikäinen Eunice-tytär lastenrattaissa. Hän kertoo Ilta-Sanomille, että puukotuspäivänä hän huomasi ensimmäisenä, miten ihmisiä alkoi juosta torilla häntä vastaan.

– En oikein ymmärtänyt, mitä oli meneillään. Halusin tietää ja jatkoin matkaa. Sitten näin miehen, jolla oli puukko, hän kertoo Ilta-Sanomille.

Puukkomies oli ehtinyt niin lähelle, että Biancucci ei ehtinyt juosta karkuun – ainoastaan lykätä lastenrattaat kauemmas.

2:12

Mies iski Biancuccia puukolla niskaan ja Biancucci lysäti maahan.

– Luulin, että olin saanut pienen haavan ja että kaikki paranisi hyvin nopeasti. Sitten ymmärsin, mitä oli todella tapahtunut.

Todellisuudessa hengenlähtö oli lähellä. Biancucci oli puolitoista viikkoa teho-osastolla ja kolme viikkoa sairaalassa.

Nyt elämä on palautunut lähes ennalleen.

– Voin tehdä ruokaa, hoitaa lastani kuten tavallinen äiti, tiskata, kaikkea. Toipuminen on käynyt nopeasti.

8:44

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.