IS: Tampereen parveketurman uhri oli entinen Miss Tampere -finalisti

Tampereella viikonloppuna tapahtuneen parveketurman uhri oli Ilta-Sanomien tietojen mukaan entinen Miss Tampere -finalisti.

Poliisi tutkii sunnuntain vastaisena yönä tapahtunutta kuolemaa rikoksena, mutta vaikenee yksityiskohdista. Tutkinnanjohtaja perustelin aiemmin tänään vaitonaista tiedotuslinjaa esitutkinnan keskeneräisyydellä.

– Tutkinta on vasta niin alkuvaiheessa, ja meillä on niin paljon kuultavia (henkilöitä), rikoskomisario Jari Luoto perusteli MTV Uutisille.

Luoto ei kommentoinut edes vainajan ikää tai sukupuolta.

– Kaikkien oikeusturvankin mielessä meiltä edellytetään, että tutkimme asiat niin, että saamme selville kaikki yksityiskohdat. Näillä mennään nyt tässä vaiheessa.

Asiassa epäillään rikosta

Poliisi epäilee, että parvekekuolemaan liittyy rikos mutta ei kerro sitä, uskooko se ihmisen kuolleen pudottua vai vasta myöhemmin.

Sosiaalisessa mediassa julkaistujen tietojen ja kuvien mukaan tapahtumapaikka sijaitsee Tammelan kaupunginosassa sijaitsevalla Itsenäisyydenkadulla. Paikalle on tuotu kynttilöitä.

IS: Uhri 34-vuotias missikisafinalisti

Ilta-Sanomien tietojen mukaan kuudennen kerroksen ranskalaiselta parvekkeelta putosi 34-vuotias nainen. Hän on tullut tunnetuksi paikallisesta kauneuskilpailusta Miss Tampere -finalistina.

Ilta-Sanomien mukaan nainen oli muuttanut talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevaan yksiöön noin puoli vuotta sitten.

Poliisi on IS:n mukaan vahvistanut ottaneensa tapahtumayönä asunnolta kiinni yhden ihmisen, joka IS:n haastattelemien silminnäkijöiden mukaan oli mies.

Naapureiden mukaan yläkerroksen yksiössä majaili myös naisen seurustelukumppani, 38-vuotias mies. IS:n tietojen mukaan mies on töissä turma-asunnon lähistöllä sijaitsevassa ravintola-alan yrityksessä.

IS:n selvitys osoittaa, että naisella ja miehellä on ainakin muutaman vuoden yhteinen menneisyys. Naapureiden tietojen ja käräjäoikeuden asiakirjojen perusteella seurustelusuhteessa on ollut väkivaltaa.


 

Lue myös:

    Uusimmat