Mainos

IS: Renny Harlin luopuu Mannerheim-elokuvasta

Suomen menestyneimpiin elokuvaohjaajiin lukeutuva Harlin joutuu jättämään rakkaan Mannerheim-projektin muiden työtehtävien vuoksi. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Vuosikauden rahoitusongelmien kanssa paininut Mannerheim-projekti on menettänyt elokuvan ohjaajan. Hollywoodissa asuva Harlin kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, ettei voi olla enää projektissa mukana sen rahoitusongelmien vuoksi. Suurprojektiin on kerätty rahaa useiden vuosien ajan, jopa kansalaiskeräyksellä, mutta rahoitusta ei ole onnistuttu saamaan kasaan.

– Olen tavattoman surullinen siitä, että jouduin vetäytymään projektista. Mietin asiaa todella kauan ja hartaasti. Tulin siihen tulokseen, että minun on pakko jättää projekti, Harlin kertoo lehden haastattelussa.

Elokuvaohjaajaa harmittaa se, että Suomen kansalle on luvattu liian monta kertaa elokuvan toteutuvan.

– Tein tämän päätöksen raskain sydämin, mutta minun on mentävä elämässä ja urallani eteenpäin. Minulla ei riittänyt enää luottamusta tähän projektiin. Mielestäni Suomen kansalle on kerrottu liian monta kertaa, että elokuva toteutuu.

Aivan kokonaan Renny ei aio haudata unelmaansa tehdä elokuva suomalaisesta suurmiehestä. Renny paljastaa kehitteillä olevan oma versio Mannerheimista. Tällä hetkellä suomalaisohjaajaa työllistää työn alla elokuva, jonka budjetti on noin sata miljoonaa dollaria.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja