IS: Jukka Puotila sai ravintoliuosta letkulla vielä pari päivää ennen Linnan juhlia

Linnan juhlissa nähty näyttelijäkonkari Jukka Puotila täytti syyskuussa 60 vuotta.

Jukka Puotilan olo paranee syöpähoitojen jälkeen. Pro Finlandia -mitalilla palkittu Puotila kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa saaneensa kolmen kuukauden ajan ravintoliuosta letkun kautta.

– Minulla oli kotona vielä kaksi päivää ennen Linnan juhlia letku, jonka kautta sain ravintoliuosta, suusyöpää sairastava Puotila sanoo artikkelissa.

Puotila kertoo, ettei voi vielä syödä leipää, koska se kuivattaa liikaa suuta. Makuaistin mentyä näyttelijälle tuli ylikorostettu hajuaisti.

– Oloni paranee koko ajan. Olen tehnyt maltillisesti juoksulenkkejäkin. Toivottavasti aattona maistaisin jouluaterioiden hyviä makuja.

Joulukuun alussa Pro Finlandia -mitalin saanut Puotila kertoi toipumisestaan MTV.fin haastattelussa.

– Hoidot olivat aika rankkoja. Kun kutsu Linnan juhliin tuli, olin vielä epävarma osallistumisesta. Toipuminen on edistynyt nyt niin hyvin, että uskon pystyväni osallistumaan juhliin.

Ja näin kävi, sillä Puotila juhli itsenäisyyspäivänä presidentinlinnassa. Hän kertoi haastattelussa uskovansa palaavansa töiden pariin ensi vuoden alussa.

– Pyrin ajattelemaan, että hoidot olivat tässä. Haluan päästä jo eteenpäin ajattelussa, vaikka ymmärränkin, että ihmiset ovat empaattisia ja haluavat kuulla voinnistani.

Konkarinäyttelijä halusi kiittää jokaisesta saamastaan myötätuntoisesta viestistä.

– Ne tuntuivat erityisen voimakkailta näinä aikoina, kun yhteiskuntasopimukset kaatuvat. Ihmisillä on kuitenkin syvällä halu tukea toisiaan, hän kiitteli.

Katso alta videolta tunnelmia vuoden 2015 Linnan juhlista!

Lue myös:

    Uusimmat