Irina Björklund vaatii artisteille nopeampaa viisumikäsittelyä

Yhdysvalloissa jo useamman vuoden uraa luonut suomalaisnäyttelijä ei ole tyytyväinen amerikkalaisviranomaisten toimintaan.

Etelä-Kaliforniassa asuvat julkisuuden henkilöt kokoontuivat yhteen vappupäivänä Los Angelesin pääkonsulaattiin. Tilaisuudessa eri alojen toimijat pääsivät keskustelemaan käytännön asioista ja siitä, millaista on yrittää luoda uraa Yhdysvalloissa. Suomalaisjulkkiksista paikalla olivat niin ex-Miss Suomi Pia Pakarinen ja BB-tähti Sauli Koskinen, joka asuu nykyisin Yhdysvalloissa yhdessä maailmankuulun laulajapoikaystävänsä Adam Lambertin kanssa.

Jo vuosia Los Angelesissa asunut näyttelijä Irina Björklund oli myös paikalla ja kertoi oman, painavan mielipiteensä yhdysvaltalaisten viranomaisten viisumitoiminnasta.

– Yhdysvaltoihin esiintymään haluavien suomalaisartistien on usein kuukausikaupalla odotettava työviisumia, Irina kertoi tilaisuudessa.

Irina Björklund sai miehensä Peter Franzenin kanssa työviisumin Yhdysvaltoihin vuonna 1999. Sen jälkeen näyttelijäpariskunta on asunut Los Angelesissa luoden uraa. Irina Björklund on nähty muun muassa George Clooneyn tyttöystävänä The American -elokuvassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat