Internetin hupsu kuvailmiö: Naisia nauramassa salaatin kanssa!

Oletko koskaan huomannut, että naistenlehtien ruokakuvissa naiset ovat aina onnellisia ruoka-annostensa äärellä? Ilmiö on nyt noteerattu myös Internetissä!

Blogs.houstonpress.com esittelee omituisen kuvailmiön, jolle on Internetissä omistettu jo useita blogi- ja muita sivuja. Ilmiö on yksinkertainen: mainos- ja muissa kuvissa naiset vaikuttavat aina todella onnellisilta. Tämän tyyppisille kuville on nyt netissä oma nimikin: Women Laughing Alone with Salads, siis naiset nauramassa yksin salaattien kanssa.

– Kun kuva irrotetaan mainoksen viitekehyksestä ja sitä katsellaan yksin, siitä tulee hämmästyttävän omituinen. Keitä ovat nämä hullut naiset, jotka pitelevät salaatteja ja vääntelevät kasvojaan hymyihin? kysyy blogs.houstonpress.com.

Samaa kuvailmiötä voidaan soveltaa myös miehiin, jotka käyttäytyvät onnellisesti ruoka-annoksensa kanssa.

Blogs.houstonpress.com esittää myös, että omituisten ruokakuvien sarjaa täytyy ehdottomasti laajentaa termillä "Women Being Suggestive with Burgers", vapaasti suomennettuna siis flirttaavia naisia hampurilaisten kanssa. Nähtäväksi jää, ottavatko vihjailevat pikaruokakuvat tulta alleen...


AVA

Lähde: Blogs.houstonpress.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja