Interin kiri ei riittänyt – SJK nappasi vierasvoiton Turussa

Runsaasti uusia pelaajia täksi kaudeksi hankkinut Turun Inter jäi jalkapalloliigan kotiavauksessaan lauantaina ilman pisteitä. SJK haki Kupittaalta vierasvoiton 2–1.

- Peli oli odotetun kovaa taistelua. Olimme vahvempia kaksinkamppailuissa ja onnistuimme hallitsemaan peliä, iloitsi SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

Eremenko totesi, että jokainen pelaaja hoiti paikkansa loistavasti ja joukkue taisteli mallikkaasti.

Nadson vei vieraat johtoon 21. minuutilla vapaapotkun jälkitilanteesta. Denys Oliinyk onnistui lisäämään SJK:n johtoa avausjakson lopussa. Inter heräsi taisteluun toisen jakson lopulla, mutta Filip Valencicin kavennus viime minuuteilla jäi kotijoukkueen ainoaksi osumaksi.

Interin päävalmentaja Jose Riveiro myönsi, että SJK oli askeleen turkulaisia edellä.

- Syöttöpelimme ei onnistunut, emmekä saaneet muutettua pelimme suuntaa paremmaksi, Riveiro harmitteli.