Inter ja HJK takoivat urakalla maaleja

Jalkapallon Veikkausliigaa johtava HJK jatkoi huikeaa pisteputkeaan pelattuaan 3-3-tasapelin Interin vieraana lauantaina.

Maalijuhlat käynnisti HJK:n Mikael Forssell kymmenen minuutin pelin jälkeen. Inter siirtyi johtoon Vincent Onovon ja Mathias Lindströmin osumilla, mutta Klubin Sebastian Sorsa kuittasi lukemat tasoihin vain kaksi minuuttia turkulaisten johtomaalin jälkeen.

Helsinkiläisjoukkue tarrasi kiinni voittoon yhdeksän minuuttia ennen täyttä peliaikaa, kun Demba Savage vei vieraat jälleen keulille pilkulta. Interin tasoitus tuli kuitenkin nopeasti - Blend Miftari iski 3-3-loppulukemat 83. minuutilla.

HJK on kärsinyt edellisen tappionsa huhtikuun loppupuolella.

Lauantain toisessa ottelussa SJK kaatoi Jaron 1-0 Akseli Pelvaksen viime hetken maalilla.