Indiana Jones sai uuden tähden

Tuleva Indiana Jones -elokuva on saanut uuden tähden. Steven Spielbergin ja George Lucasin uudessa elokuvassa nähdään Harrison Fordin rinnalla nuori, nouseva tähti Shia LeBeouf.

Asia ilmoitettiin eilen Indiana Jonesin virallisilla verkkosivuilla. Toukukuussa 2008 ensi-iltansa saavan elokuvan kuvaukset alkavat kesäkuussa Los Angelesissa. Ohjaaja Steven Spielberg oli innoissaan kertoessaan uudesta roolituksesta.

- Olemme todella innoissamme saadesamme Shian Indy-perheeseemme. Hänen lahjakkuutensa on tehnyt vaikutuksen, ei ainostaan yleisöön, vaan myös ohjaajiin, tuottajiin ja toisiin näyttelijöihin, jotka ovat tehneet töitä hänen kanssaan hänen televisio-, ja nyt elokuvaurallaan, Spielberg ylisti.

Vasta 20-vuotias Shia LeBeouf on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt näytellä muun muassa hittisarjoissa Salaiset kansiot, Enkelin kosketus ja Teho-osasto. Nuorukaisen iso elokuvadebyytti nähdään kesällä, kun elokuvateattereihin saapuu Michael Bayn ohjaama toimintajännäri Transformers.

- Toivoin, että huhut pitäisivät paikkansa. En voisi olla enempää innoissani. Teen parhaani täyttääkseni Stevenin, Georgen ja Harrisonin korkeat vaatimukset, Shia sanoi tiedotteessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja