Mainos

Immosen päivityksestä noussut kohu leviää maailmalla – nyt uutisoitiin jo Kiinassa saakka

Olli Immosen Facebook-päivityksestä liikkeelle lähtenyt kohu on noussut uutiseksi myös maailmalla. Muun muassa arvostettu talouslehti Financial Times, yhdysvaltalaisen politiikkalehden eurooppalainen versio Politico.eu sekä kiinalainen uutissivusto China.org.cn.

Kiinalaismediassa Immosen nationalistisen ja maahanmuuton vastaisen viestin todetaan aiheuttaneen hämmennystä Suomen kolmen puolueen hallituksessa.

Sivusto mainitsee jutussaan muun muassa pääministeri Juha Sipilän (kesk.) tuominneen Immosen kirjoituksen. Siltä ei myöskään ole jäänyt huomaamatta se, että perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini (ps.) kommentoi asiaa vasta päivän viiveellä. Myös valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok.) kommentit jutussa oli huomioitu.

Kiinalaismedia viittaa jutussaan myös Helsingin Sanomien juttuun, jonka perusteella jutussa todetaan, että  perussuomalaisista löytyy nyt voimakas maahanmuuttoa vastustava siipi, jota Soinin on kestettävä.

Myös Politicon ja Financial Timesin uutisissa niin ikään viitataan Immosen alkuperäiseen päivitykseen ja hallituspuolueiden puheenjohtajien kommentteihin.

Kohun nousemisesta puheenaiheeksi Kiinassa uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.