Imettää oman pojan lisäksi ystävän lasta – tämän äidin ympärillä käy kiihkeä väittely!

Erään naisen imetyskuva herättää ihmetystä. Sekä omaa että ystävänsä lasta imettävä pennsylvanialaisnainen on kiihkeän väittelyn keskipisteessä.

Jessica Anne Colletti, 26, jakoi imetystä tukevalla Mama Bean -sivustolla kuvan, jossa hän imettää sekä omaa reilun vuoden ikäistä Lucian-poikaansa sekä ystävänsä 1,5-vuotiasta Mateo-poikaa. Myös Facebookissa jaettu kuva Collettista ja hänen "maitosisaruksiksi" kutsumista pojistaan on jakanut ihmiset kahtia.

Kuvan yhteyteen Colletti kirjoitti: "Hyvää Kansainvälistä Imetysviikkoa! Oikealla oleva poikani on 16 kuukautta ja ystäväni poika on 18 kuukautta vanha. Vahdin hänen poikaansa, kun hän on töissä, ja olen imettänyt heitä molempia vuoden. Niin paljon rakkautta näiden maitosisarusten välillä, se on erityinen side meidän kaikkien välillä."

Colletti on imettänyt Mateota siitä lähtien, kun poika oli viiden kuukauden vanha, sillä Mateolle ei korvike sopinut. Collettin ystävä Charlie Interrante tuki ajatusta täysin.

– Ystäväni ja hänen poikansa asuvat minun ja aviomieheni kanssa. Hän tietää minusta kaiken ja luottaa lapsensa hoitooni, Colletti kertoo.

Monissa ajatus toisen lapsen imettämisestä on kuitenkin herättänyt negatiivisia tunteita. Colletti sanoo, että hänen kritisoijansa eivät tiedä faktoja pitäessään imetystä luonnottomana, ja ovat väärin perustein seksualisoineet luonnollisen imettämisen. Mama Beanin Facebook-sivuilla kuva onkin kerännyt jo yli 800 kommenttia, kun Collettin toimintaa paheksuvat ja kiittelevät kommentoivat kilpaa mielipiteitään.

"Olen varma, ettei hänen ystävänsä todellakaan ole ok sen (asian) kanssa."
"Anteeksi vain, mutta tuo on outoa."
"En antaisi toisen naisen imettää lastani. Imetyksen on tarkoitus olla erityinen side äidin ja lapsen välillä. En hyväksy tätä lainkaan."

"Toivoisin, että voisin tykätä tästä miljoona kertaa."
"Mahtavaa ja täydellisen luonnollista!"

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat