Imatranajon kuolintapauksesta uutta tietoa – menehtynyt kuljettaja on 32-vuotias sveitsiläinen Mathias Gnägi

1:05
Videolla MTV Uutiset Live Imatranajojen kuolintapauksesta.

Lauantaina Imatranajossa IRRC-sarjan osakilpailussa tapahtuneessa onnettomuudessa menehtynyt kuljettaja oli 32-vuotias Sveitsin kansalainen Mathias Gnägi, kerrotaan Imatranajojen laatimassa tiedotteessa.

Kuljettaja kaatui ja menehtyi saamiinsa vammoihin sairaalassa. Onnettomuus tapahtui Superbike-luokan lähdössä kuudennella kierroksella. Kuljettaja menetti pyöränsä hallinnan sadekelissä ajetussa kilpailussa, kaatui ja ajautui ulos radalta.

Onnettomuus tapahtui radan suoralla osuudella, eikä tilanteessa ollut osallisena muita kilpailijoita. Kilpailu keskeytettiin välittömästi tapahtuman jälkeen. Lääkäri sekä ambulanssi olivat paikalla nopeasti ja kuljettaja siirrettiin välittömästi Etelä-Karjalan keskussairaalaan.

Kilpailun järjestäjä Imatran Moottorikerho ja lajin kattojärjestö Suomen Moottoriliitto ottavat osaa kilpailijan omaisten ja kanssakilpailijoiden suruun.

Suomen Moottoriliitto on perustanut tutkijalautakunnan. Poliisin oltiin yhteydessä välittömästi tapahtuman jälkeen ja poliisi suorittaa omaa tutkintaansa.

Juttua päivitetty 16.6.2019 klo 21.22: Onnettomuudessa menehtynyt Gnägi oli 32-vuotias, eikä 42-vuotias, kuten jutussa oli ensin virheellisesti mainittu.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja