Mainos

Ilmaisen navigointipalvelun suosio yllätti Nokian

Ilmainen Ovi Kartat -navigointipalvelu on osoittautunut erittäin suosituksi maailmalla. Nokia kertoo tiedotteessaan, että palvelua on ladattu yli 1,4 miljoonaa kertaa sen julkistuksen jälkeen 21.1. Yhden miljoonan raja rikkoutui jo viikon kuluttua julkistuksesta.

-Ovi Kartat -palvelu ladataan keskimääräisesti joka sekunti, vuorokauden ympäri. Navigointipalvelumme käyttäjämäärä kasvaa nopeammin kuin mitä osasimme odottaa, sanoo Nokian Markets-yksikön johtaja Anssi Vanjoki.

Viisi eniten palvelua ladannutta maata olivat viime kuun lopussa seuraavat: Kiina, Italia, Iso-Britannia, Saksa ja Espanja. Viisi suosituinta Nokia-laitetta olivat puolestaan: Nokia 5800 XpressMusic, Nokia N97 mini, Nokia N97, Nokia 5230 ja Nokia E72.

-Mobiilin navigoinnin kysyntä on tällä hetkellä suuri. Arvioimme että vuoden 2009 lopulla oli noin 25,9 miljoonan ihmistä, jotka käyttivät navigointia matkapuhelimessaan, kertoo johtaja ja pääanalyytikko Chris Jones tutkimusfirma Canalystista.

Nokia kertoo, että ensi kuusta alkaen uudet GPS-ominaisuudella varustetut Nokian älypuhelimet sisältävät viimeisimmän version Ovi Kartat -palvelusta, valmiiksi ladatun paikallisen maakartan, auto- ja kävelynavigoinnin sekä pääsyn Lonely Planet - ja Michelin -matkaoppaisiin ilman lisäkustannuksia. Lonely Planet - ja Michelin -matkaoppaat sisältävät tietoa yli 1 000 kohteesta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.