Mainos

Illanvieton karu päätös – mies viilteli itseään ja kuristi talon isännän tajuttomaksi

Lounais-Suomen poliisilaitos kertoo illanvieton yksityisasunnossa päättyneen rajuihin pahoinpitelyihin Salon Halikossa eilen illalla. 

Poliisi oli saanut ilmoituksen pahoinpitelystä Halikossa hieman ennen puoltayötä. Paikanpäällä partiolle oli selvinnyt, että paikkakuntalaisen pariskunnan luona illanvietossa ollut salolainen nuori mies oli riitaantunut tyttöystävänsä kanssa ja alkanut sen jälkeen viilellä itseään keittiöveitsellä kyynärvarteen. 

Talon isäntä oli yrittänyt estää miehen viiltelyt, jolloin nuori mies oli yllättäen alkanut kuristaa talon isäntää kaulasta. Poliisin mukaan mies kuristi toista miestä niin kauan, että tältä oli lähtenyt tajunta.

Mies oli tullut takaisin tajuihinsa vasta ambulanssissa matkalla sairaalaan. Poliisi kertoo, että lääkärin alustavan tutkimuksen mukaan tilanteessa on selvitty suuremmilta vammoilta. Vain kurkku on kipeytynyt. 

Myös isäntää kuristanut mies kuljetettiin ensiapuun viiltohaavojen vuoksi. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että kun ambulanssi oli lähdössä, niin mies oli kuitenkin menettänyt malttinsa ja vastustanut ensihoitohenkilöstön toimenpiteitä. Poliisin mukaan lopulta hänen hillitsemisekseen ja hoitoonsaattamisekseen oli jouduttu käyttämään voimakeinoja.

Molemmat tapahtuman osapuolet olivat alkoholin vaikutuksen alaisina. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.