Ilkka Kanerva Nelosella: Olen saanut apua terapiasta

Kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanerva kertoi keskiviikkona Nelosen Maria!-ohjelmassa saaneensa ammattiauttajalta apua yksityiselämänsä kohujen jälkimainingeissa.

Kesällä 2010 Kanerva kertoi lehdelle menneensä terapiaan. Kanerva kertoi päätöksestä median myllytettyä skandaaleissa uitetun poliitikon uusinta kohua, kun mies oli viestitellyt alaikäisen tytön kanssa Facebookissa. Naiskohu ei ollut ensimmäinen, sillä miehen tekstiviestit kohublondi Johanna Tukiaiselle aiheuttivat lopulta hänen erottamisensa ulkoministerin paikalta maaliskuussa 2008.

– Musta on asiallista sanoa julkisuuden ihmisenä, että meidän jokaisen voimavarat ovat joskus koetuksella. On hyvä, että on sellainen yhteiskunta, että täältä voi hakea ja saada ammattiapua. On tärkeää saada asiat suhteellisuusasteikolla tärkeysjärjestykseen. Tämä on auttanut elämänhallinnassa.

– Olen saanut apua. Tunnen sen itse vaikutuksen. Se on se olennaisin mittari. Se on huojentavaa ihmiselle, antaa elämänuskoa, Kanerva tilitti Maria Veitolan haastattelussa.

Alkuviikosta kansaa ovat puhuttanut poliitikkojen vaalikampanjoihin kohdistuneet sabotoinnit.

– Eivät nämä nyt uutisoidut tapaukset ole ainutkertaisia. Tappouhkauksiakin olen saanut, mutta niistä ei ole hyvä puhua. Mutta kyllä niitä tulee, useimmiten on kysymys ihmisistä joita elämä on murjonut aika rankasti, Kanerva kertoi Maria!:ssa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat