IL: Timo Jutila laihtunut jo lähes 40 kiloa – tiukensi dieettiä entisestään

Kiekkolegenda Timo Jutilan elämänmuutos tuottaa edelleen tuloksia ja nyt kiloja on tippunut jo lähemmäs 40. Jutilan laihdutuksen etenemisestä uutisoi Iltalehti.

Leijonat-sankari, kiekkotähti Timo Jutila aloitti kuntoiluprojektin kesällä 2013. Painoa on parissa vuodessa pudonnut jo kymmeniä kiloja.

Maaliskuussa Enbuske&Linnanahde Crew -ohjelmassa vieraillut Jutila kertoi laihtuneensa yli 30 kiloa ja pyrkivänsä laihtumaan lisää.  Siinä hän on onnistunutkin.

Iltalehti uutisoi keskiviikkona Jutilan laihtuneen jo lähemmäs 40 kiloa tukevimmista päivistään. Kesän aikana mies on pitänyt kunnostaan huolta muun muassa kävelemällä ja pyöräilemällä.

Kovin vauhdikkaita lajeja mies ei tällä hetkellä voi harrastaa, sillä oikea polvi ja sen ristisidevamma ei kestä vääntöliikettä.

– Se on uuden polven saanti edessä, mutta vielä yritän pärjätä. Laihtuminen on auttanut, sillä painavimmista päivistä on mennyt lähes 40 kiloa alas, Juti kertoo lehdelle.

Elämäntaparemontin myötä Jutila on innostunut tiukentamaan entisestään ruokavaliotaan. Pian mies saattaa hylätä täysin myös herkuttelun.

– Yksi mättöpäivä viikossa on sallittua, mutta sekin voi jäädä. Juon paljon, vissyä menee kolme litraa päivässä. Suklaata kului ennen paljon, mutta nyt se pitää jättää. Samoin pastat, riisit ja perunat ovat nyt poissa, Juti kuvailee lehdelle.

Kuntoilussa ja ruokavaliossa Jutilaa tukee tekonivelhoitajana työskentelevä Satu-vaimo. Pari avioitui joulukuussa 2014.

Lue myös:

    Uusimmat