Mainos

IL: Syöksykierre ajoi suomirock-legendan velkahelvettiin

Muusikko ja lauluntekijä Jussi Hakulinen kamppailee vakavien talousongelmien kanssa.

Monet Yö-yhtyeen rakastetuimmista kappaleista kynäillyt muusikko ja lauluntekijä Jussi Hakulinen on syvässä ahdingossa, uutisoi Iltalehti. Lehden mukaan Hakulisen taloudelliset vaikeudet ovat paisuneet jo niin pahoiksi, että mies huutokauppaa ulosmitattua sukutilaansa kustantaakseen sillä valtavat velkansa.

Hakulisella kerrotaan olevan ulosottovelkaa liki 100 000 euroa. Valtaisa summa juontaa juurensa parin vuoden takaiseen ajanjaksoon, jolloin Hakulinen oli masentunut ja laiminlöi taloutensa hoidon.

Mies sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä, jossa mania ja masennus vuorottelevat. Masennusaikana mies myös ajautui päihdekierteeseen.

– Silloin oli sellaista jäiden polttelua. En edes posteja avannut, vaan ne menivät suoraan roskiin. Se aiheutti tämän taloudellisen tilan. Olin ihan down, mies kertoo Iltalehdessä.

Sukutilastaan sittemmin raitistunut mies toivoo saavansa 150 000 euroa ja lupaa lahjoittaa tilan kyseisellä summalla ostavalle myös kulta- ja platinalevynsä sekä yksityiskeikan. Tällä hetkellä korkein tarjous on kuitenkin vain 48 000 euroa.

Hakulinen oli yksi Yön alkuperäisjäsenistä ja kirjoitti muun muassa yhtyeen hittikappaleet Joutsenlaulu ja Rakkaus on lumivalkoinen. Hän erosi yhtyeestä vuonna 1985, mutta on työskennellyt bändin kanssa tämänkin jälkeen satunnaisesti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.