Mainos

IL: Itsensäpaljastaja piinannut Vantaan lähiötä jo vuosia

Länsi-Vantaalla sijaitsevassa Martinlaaksossa on havaintojen mukaan liikkunut jo pitkän aikaa itsensäpaljastelija, kertoo Iltalehti

Aleen asukas kertoo Iltalehdelle, että mies oli viimeksi viikko sitten sunnuntaina vilautellut itseään kotiinsa matkalla oleville lapsille.

Martinlaakson asukkaat ovat tehneet itsensäpaljastelijasta useita ilmoituksia poliisille. Miestä ei ole kuitenkaan tavoitettu.

Vanhempi konstaapeli Jukka Ritamaa Itä-Uudenmaan poliisista kertoo Iltalehdelle, ettei ilmiö ole uusi. Hän sanoo muistavansa ainakin 15 vuoden ajalta useita ilmoituksia vastaavasta touhusta Länsi-Vantaan alueelta.

Poliisin mukaan itsensäpaljastaja voi teollaan syyllistyä sukupuolisiveellisyyden julkiseen loukkaamiseen, josta yleensä annetaan sakkoja.

Psykiatrisen vankisairaalan vastaava ylilääkäri Hannu Lauerma sanoo, että itsensäpaljastelijat ovat useimmiten melko vaarattomia. On olemassa kuitenkin mahdollisuus, että paljastelu ei enää riitäkään ja mennään pidemmälle. Hän kommentoi aihetta yleisesti aiemmin MTV Uutisille.

– Vaikka valtaosa heistä on vaarattomia, niin eskaloituminen on mahdollista. Paljastelu ei riitä ja se muuttuu esimerkiksi käpälöimiseksi, raiskauksen yritykseksi tai raiskaukseksi.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.