IL: Enemmistö suomalaisista katsoo, että Haavisto on toiminut väärin al-Hol-kohussa

4:35
Video: Haavistoa on syytetty valehtelusta al-Hol-kysymykseen liittyen.

Yli puolet suomalaisista on sitä mieltä, että ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) on toiminut väärin niin sanotussa al-Hol -kohussa. Asia käy ilmi Iltalehden teettämästä kyselystä.

53 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että Haavisto on toiminut väärin yrittäessään edistää lasten tuomista Suomeen ilman hallituksen poliittista päätöstä ja jättämällä kertomatta asioita muille poliittisille toimijoille sekä julkisuuteen.

32 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että Haavisto on toiminut oikein yrittäessään hoitaa vaikeaa ja poliittisesti tulenarkaa tilannetta lasten oikeuksia ajatellen, vaikka onkin käyttänyt poikkeuksellisia menetelmiä.

16 prosenttia suomalaisista ei osannut sanoa kantaansa.

Suomalaisilta kysyttiin, onko ulkoministeri Haavisto toiminut oikein vai väärin al-Hol -kohussa. Taloustutkimus haastatteli Iltalehden toimeksiannosta runsaat 1 100 ihmistä tällä viikolla. Tulosten virhemarginaali on kolme prosenttiyksikköä suuntaansa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja