Ikä ei himmennä näiden upeiden Hollywood-daamien hehkua!

Elämä ei pääty täytettyäsi 50 vuotta. On täysin mahdollista olla aktiivinen, terve ja näyttää upealta! Haluatko todisteita? Lue näistä Hollywood-kaunottarista.

Vaikka Kim Cattrall oli menestynyt näyttelijä nuorempanakin, hän ei ole koskaan ollut kuumempi kuin tänä päivänä. Sinkkuelämää-sarjassa Cattrall näytteli 30+ -ikäistä sinkkunaista, mutta tähden oikea ikä on 55.

Näyttelijä Geena Davis, joka oli 90-luvun alkupuolella naimisissa suomalaisen Renny Harlinin kanssa, näyttää tänä päivänä nuoremmalta kuin 20 vuotta sitten. Davis täytti kevättalvella 55 vuotta.

Sharon Stone on yksi niistä näyttelijöistä, jotka paranevat vanhetessaan. Stone alkoi adoptoida lapsia vasta 40-vuotiaana, mutta onnistuu edelleen näyttämään ikäistään puolet nuoremmalta äidiltä. Stone täytti keväällä 53 vuotta.

Itsevarmuus on seksikästä

Mediamoguli Oprah Winfrey on kärsinyt paino-ongelmista, mutta hän myös todistaa, ettei mikään ole seksikkäämpää kuin itsevarmuus. Oprah pukeutuu edelleen nuorekkaisiin asukokonaisuuksiin ja korkokenkiin.

Michelle Pfeifferin roolista kissanaisena Batman – paluu -elokuvassa on kulunut jo lähes 20 vuotta. Kuuman kaunottaren onnistuisi luultavasti edelleen pukeutua kissa-asuunsa. Pfeiffer täytti viime keväänä 53 vuotta.

53-vuotiaalla Madonnalla on erityinen kyky muuttua vahvemmaksi ja vivahteikkaammaksi vuosien kuluessa.

53-vuotias näyttelijä Jamie Lee Curtis kantaa harmaat hiuksensa ylpeydellä ja näyttää upealta.

Näyttääköhän Holly Hunter nuorelta siksi, että hän käyttäytyy nuorekkaasti, vai meneekö se toisin päin? Joka tapauksessa, 53-vuotias näyttelijä on edelleen upea.

Lähteet: http://allwomenstalk.com, www.stylelist.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja