Iivo Niskaselle povataan pettymystä – norjalaismedia ennusti jokaisen kilpailun MM-mitalistit

Norjalaismedia VG on ennustanut Seefeldin MM-hiihtojen jokaisen kilpailun mitalikolmikkoa. Suomelle se povaa kisoista kahta mitalia. 

VG:n mukaan nämä mitalit tulevat miesten maastohiihdosta. Suomen parisprinttijoukkueen (todennäköisesti Iivo Niskanen ja Ristomatti Hakola) se nostaa MM-pronssille Norjan ja Venäjän jälkeen. 

Niskaselle on tulossa VG:n arvion mukaan kisoista myös toinen mitali – hopea 15 kilometrin perinteisen kisasta. Norjalaismedia arvioi, ettei Niskanen pysty päämatkallaan puolustamaan Lahden maailmanmestaruuttaan Venäjän Aleksandr Bolshunovia vastaan.

Bolshunov antoi väkevän näytteen iskukyvystään Cognessa viime viikonloppuna, kun hän kukisti Niskasen tämän paraatimatkalla lähes 44 sekunnilla. 

Kaksi mitalia olisi varmasti monen mielestä kelpo saalis, mutta Niskaselle jääminen ilman MM-titteliä olisi luultavasti pettymys. 

VG ennustaa Norjaa kisojen mitalirohmuksi ennätyksellisellä 21 arvolätkän saaliilla. Therese Johaugille se povaa hiihtoladuilta neljän maailmanmestaruuden pottia. 

Lue myös:

    Uusimmat