Iivo Niskanen voittoon Lahdessa! Suomalaiselta hirmuinen loppuveto

Kolminkertainen olympiavoittaja Iivo Niskanen oli jälleen hirmuisessa iskussa paraatimatkallaan Lahdessa. Suomalaishiihtäjä esitti viimeisellä neljällä kilometrilla hurjan vedon maailmancupin kisassa.

Vielä 11,5 kilometrin kohdalla Niskanen oli kolmantena. Niskasen lisäksi kärkinelikossa olivat Venäjän Aleksandr Bolshunov, Ruotsin William Poromaa ja Norjan Johannes Hösflot Kläbo. Koko nelikko oli 2,1 sekunnin sisällä.

2,2 kilometriä myöhemmin Niskanen oli kasvattanut eron Poromaahan 13 sekuntiin. Kläbo oli 14,9 sekuntia perässä ja Bolshunov putosi viidenneksi (16,4 sekuntia perässä). Maalissa Niskanen oli 17,6 sekuntia edellä Kläboa. Poromaa oli niukasti kolmas, eroa kärkeen tasan 18 sekuntia.

Muista maailmancupin pisteille yltäneistä suomalaisista Ristomatti Hakola oli 10:s, Perttu Hyvärinen oli 13:s, Ville Ahonen oli 22:s, Lauri Vuorinen oli 27:s ja Markus Vuorela 28:s. Lauri Lepistö jäi niukasti pisteiltä ollen 31:s. Maailmancupin ensikertalainen ja nuorten MM-hopeamitalisti Niko Anttola oli 37:s.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja